Direcció del Campus, dona la benvinguda i presenta su webDirecció del Campus Pol Manrubia

La Direcció del Campus us dona la benvinguda a la quarta Edició del CH patins Ripoll Pol Manrubia. Iniciem aquest projecte amb il·lusió i amb l’objectiu d’ensenyar als nostres jugadors a gaudir i aprendre d’aquest gran esport.
Durant el ampus treballarem molts aspectes no només esportius sinó també de companyerisme.
Molt importants també dins i fora pista.
Relacionar-se, gaudir-ne, ajudar-se dins i fora de la pista, escoltar els entrenadors, respecte a ells i als companys..
I com no a gaudir també de moments d’estiu i entreteniment.

Tot això ho aconseguim gràcies a les instal·lacions i al marc que hem triat durant les setmanes del 18 al 24 i del 25 al 31 de juliol.
Disposem d’instal·lacions per als entrenaments perfectament adequats. Concretament el pavelló del CHRipoll.

També gaudirem d’una meravellosa estada a l’Hotel Solana de Ter, en què podrem i tindrem temps de banyar-nos a la piscina diàriament, futbol, ​​pàdel i un dia reservat únicament a una excursió amb bicicleta. Hem escollit instal·lacions còmodes i perfectament condicionades perquè descansin bé en les hores de descans i així carregar piles per gaudir i aprofitar al màxim aquesta magnífica setmana. Objectiu, Gaudir del que més ens agrada i guanyar molts amics.

Direcció del Campus

Jo em dic Emma Peró, i dirigiré al Campus durant tota aquesta setmana. Tinc 46 anys i dilatada experiència en l’organització i direcció de casals d’estiu per a nens de 8 a 13 anys.

Inicio ara aquest gran projecte en el què m’acompanyen entrenadors i monitors.

L’objectiu fonamental és ensenyar als nens a aprendre i gaudir de l’esport Hoquei Patins. Aprendre sense oblidar que són nens i que és Estiu i que mereixen una setmana divertida que esperem no oblidin mai !.

Inscripción aquí