INFORMACIÓ

El campus és bàsicament d’hoquei patins, però també es fan diverses activitats i esports perquè els nens gaudeixi al màxim, es relacionin entre ells i aprenguin tant dels entrenadors com d’ells mateixos, tanmateix adquirint noves experiències.

En l’aspecte esportiu, parlant de l’hoquei patins, la idea principal és buscar una millora individual tant a nivell tècnic com tàctic dels nens, traslladant-los coneixements que els hi serveixin per assolir-ho. El més important per a nosaltres és que els nens corregeixin errades que tenen jugant i millorin tant la seva tècnica individual com les seves preses de decisions a l’hora de jugar. Per això comptarem amb un cos tècnic jove però a l’hora molt treballador i sobradament capacitat per fer-ho possible.

Dins de l’aspecte esportiu, deixant de banda l’hoquei, realitzem esports diferents com futbol, beisbol i diferents jocs que permeten als nens desconnectar de l’hoquei recarregant piles, fent el campus més lúdic i divertit.

Per una altra banda, considerem que, en aquestes edats és molt important traslladar als nens aspectes súper importants com són els valors d’equip, el companyerisme i la convivència en comú.

DADES DEL CAMPUS 2020

Del 5 al 11 de Juliol.

Del 19 de Juliol al 25 de Juliol,

MODALITATS

A: Tot el dia amb l’allotjament inclòs. Entrada al campus diumenge 5 de Juliol a les 15:00 a l’hotel … i sortida, dissabte 11 de Juliol a les 13:00. ( Places limitades )

PREUS

Modalitat A: 415 € 

 

DESCOMPTES

5 % per al segon germà, en cas de més de dos germans sáplicarà un 5% de descompte per tots.

FORMES DE PAGAMENT

Per a formalitzar la inscripció, s’ha de realitzar un ingrés de 70€ en el número de comte:
ES 3300810013620006365945 o
enviar BTC a l’adreça a la billetera electrónica 3NDKxyf83BZt77pMLnFKox44h2yq1MRiJr i enviar el justificant de pagament al gmail:

info@campusripollpolmanrubia.com

La resta de l’import podrà abonar-se per transferència abans del 5/5/2020.

DEVOLUCIONS

Es tornarà l’ingrés abonat del segon pagament en cas de que hi hagi algun imprevist personal. Al primer pagament no es retornarà