Informació

informació

Campus Hockey 5ªedició Juliol del 2022

El campus és bàsicament d’hoquei patins, però també es fan diverses activitats i esports perquè els nens gaudeixin al màxim, es relacionin entre ells i aprenguin tant dels entrenadors com d’ells mateixos, tanmateix adquirint noves experiències.

En l’aspecte esportiu, parlant de l’hoquei patins, la idea principal és buscar una millora individual tant a nivell tècnic com tàctic dels nens, traslladant-los coneixements que els hi serveixin per assolir-ho. El més important per a nosaltres és que els nens corregeixin errades que tenen jugant i millorin tant la seva tècnica individual com les seves preses de decisions a l’hora de jugar. Per això comptarem amb un cos tècnic jove però a l’hora molt treballador i sobradament capacitat per fer-ho possible.

Dins de l’aspecte esportiu, deixant de banda l’hoquei, realitzem esports diferents com futbol, beisbol i diferents jocs que permeten als nens desconnectar de l’hoquei recarregant piles, fent el campus més lúdic i divertit.

Per una altra banda, considerem que, en aquestes edats és molt important traslladar als nens aspectes súper importants com són els valors d’equip, el companyerisme i la convivència en comú.

 

dades del campus

MODALITATS

PRIMER TORN EDATS 2011-2015: Tot el dia amb l’allotjament inclòs. Entrada al campus Diumenge 17 de Juliol a les 17:00 a l’hotel Solana de Ter i sortida, Dissabte 23 de Juliol a les 13:00, al pavelló. ( Només queden places de porters!!! )

SEGON TORN EDATS 2007-2010: Tot el dia amb l’allotjament inclòs. Entrada al campus Diumenge 24 de Juliol a les 17:00 a l’hotel Solana de Ter i sortida, Dissabte 30 de Juliol a les 13:00, al pavelló. ( Places limitades )

PREU

PRIMER I SEGON TORN: 475€

DESCOMPTES

5% PER AL SEGON GERMÀ, EN CAS DE MÉS DE DOS GERMANS S’APLICARÀ UN 5% DE DESCOMPTE PER A TOTS ALS JUGADORS

FORMES DE PAGAMENT

PER A FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ S’HA DE REALITZAR UN INGRÉS DE 75€ AL NUMERO DE COMPTE ES3300810013620006365945 o ENVIAR BTC a l’ADREÇA A LA BILLETERA  bc1q203e4tdnqtp5xk08rqvggcfdc3pdrv6gvdhkxu I ENVIAR EL JUSTIFICANT DE PAGAMENT PER MAIL. info@campusripollpolmanrubia.com

La resta de l’import podrà abonar-se abans DEL 15 DE JUNY. Via transferència.

DEVOLUCIONS

Es tornarà l’ingrés abonat del pagament en cas de que hi hagi algun imprevist personal. I amb notificació d’un mes d’antel·lació. Si finalment no es pogués realitzar el campus perquè l’estat ens ho prohibís o algún nen o nena no pogués venir per la COVID-19, els diners serien retornats en la seva totalitat.
Si durant el campus, es dona el cas d’ un positiu de covid-19, el grup de convivència al qual pertany el nen/a hauria d’estar confinat. El confinament seria a casa dels particulars. S’hauria de venir a buscar al fill/a al campus.
Si es donés aquesta situació, no es retornarien els diners.