INFORMACIÓ

El campus és bàsicament d’hoquei patins, però també es fan diverses activitats i esports perquè els nens gaudeixi al màxim, es relacionin entre ells i aprenguin tant dels entrenadors com d’ells mateixos, tanmateix adquirint noves experiències.

En l’aspecte esportiu, parlant de l’hoquei patins, la idea principal és buscar una millora individual tant a nivell tècnic com tàctic dels nens, traslladant-los coneixements que els hi serveixin per assolir-ho. El més important per a nosaltres és que els nens corregeixin errades que tenen jugant i millorin tant la seva tècnica individual com les seves preses de decisions a l’hora de jugar. Per això comptarem amb un cos tècnic jove però a l’hora molt treballador i sobradament capacitat per fer-ho possible.

Dins de l’aspecte esportiu, deixant de banda l’hoquei, realitzem esports diferents com futbol, beisbol i diferents jocs que permeten als nens desconnectar de l’hoquei recarregant piles, fent el campus més lúdic i divertit.

Per una altra banda, considerem que, en aquestes edats és molt important traslladar als nens aspectes súper importants com són els valors d’equip, el companyerisme i la convivència en comú.

DADES DEL CAMPUS

Del 7 al 13 de Juliol.

MODALITATS

A: Tot el dia amb l’allotjament inclòs. Entrada al campus diumenge 7 de Juliol a les 15:00 a l’hotel … i sortida, dissabte 13 de Juliol a les 13:00. ( Places limitades )

PREUS

Modalitat A: 415 €  –  BTC

 

DESCOMPTES

5 % per al segon germà, en cas de més de dos germans sáplicarà un 5% de descompte per tots.

FORMES DE PAGAMENT

Per a formalitzar la inscripció, s’ha de realitzar un ingrés de 60€ abans del 10 de Juny del 2018 en el número de comte: ES 3300810013620006365945 o enviar BTC a l’adreça a la billetera electrónica 3NDKxyf83BZt77pMLnFKox44h2yq1MRiJr i enviar el justificant de pagament al gmail:

info@campusripollpolmanrubia.com

La resta de l’import podrà abonar-se per transferència màxim un mes abans  de l’inici del campus.

DEVOLUCIONS

Es tornarà l’ingrés abonat del segon pagament en cas de que hi hagi algun imprevist personal. Al primer pagament no es retornarà